2021 begint goed voor de VVD West Betuwe!

De VVD West Betuwe is het nieuwe jaar goed begonnen met een gezellige nieuwjaarsborrel. We verheugen on op de interessante activiteiten die op de planning staan de komende maanden en een hopelijk snel einde van de coronacrisis.

© Ralph Boltjes

Op 6 januari jl. heeft de online nieuwjaarsborrel van de VVD West Betuwe plaatsgevonden. De aanwezige leden hebben een gezellige avond achter de rug. Fractievoorzitter Frank Broedelet en voorzitter Sten Nouwens blikten kort terug op 2020 maar keken vooral vooruit naar het jaar dat voor ons ligt.

Op 10 februari aanstaande organiseert de VVD een online-bijeenkomst met burgemeester Servaas Stoop (SGP). De leden en alle andere geïnteresseerden kunnen zo met de burgemeester in gesprek om kennis te maken of vragen te stellen. Het belooft een mooie avond te worden, u bent van harte uitgenodigd.

Ook de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 zijn van start gegaan. Het bestuur is achter de schermen hard aan het werk om alle procedures voor te bereiden, zodat het samenstellen van de kieslijst rechtvaardig en ordelijk verloopt. Op de ALV van 17 februari zullen de eerste stappen gezet worden.

Als u vragen heeft of u wilt zich aanmelden voor een activiteit dan horen wij dat graag via info@vvdwestbetuwe.nl