VVD West Betuwe is trots op de 13 mensen die een lintje hebben gekregen in West Betuwe en in het bijzonder op Rian Verwoert

De VVD West Betuwe is ontzettend trots op de 13 mensen uit West Betuwe die een koninklijke onderscheiding hebben ontvangen. In het bijzonder is de VVD trots op de benoeming van Rian Verwoert tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Op 26 en 27 april heeft de burgemeester tijdens de 'lintjesregen' aan maar liefst 13 mensen uit West Betuwe een koninklijke onderscheiding uitgereikt. De heer Rian Verwoert uit Heesselt is één van hen. Hij is voorgedragen door het bestuur van de VVD West Betuwe

Vanuit de rol van voorzitter en vanuit diverse andere hoedanigheden heeft Rian een bijdrage geleverd aan het werk van de voormalige VVD Neerijnen. Hij staat te boek als een betrokken en gemotiveerd lid. Ook is hij 8 jaar wethouder geweest in de voormalige gemeente Neerijnen.

Tevens heeft Rian veel mensen van binnen en buiten de VVD geïnspireerd en gemotiveerd om buiten de politiek ook actief te zijn en te blijven op het sociaal-maatschappelijk gebied. Samen met zijn vrouw Monique, de bewoners, ouders, medewerkers en vrijwilligers is hij nog iedere dag aan het werk om zijn droom en levenswerk in de vorm van zorglandgoed de Bloemfonteijn steeds een beetje mooier te maken.

Alle leden, het bestuur en de fractie willen Rian nogmaals feliciteren met deze welverdiende onderscheiding. Tevens dank aan iedereen die het bestuur heeft ondersteund bij de aanvraag van de onderscheiding.


Bestuur VVD West Betuwe


https://www.westbetuwe.nl/koninklijke-onderscheiding-voor-13-inwoners-west-betuwe

Zet cookies aan om de video te tonen.