Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder was wel het centrale motto van de eerste succesvolle en drukbezochte netwerkbijeenkomst van Zuidwest-Gelderland. Vanuit bijna alle gemeenten waren er een of meerdere vertegenwoordigers aanwezig om samen met Thom van Campen (Tweede Kamerlid), Helga Witjes (Gedeputeerde provincie Gelderland), Mark Smits (Lid Provinciale Staten), Koos de Looff (Lid Provinciale Staten) en Gert-Jan van Ochten (raadslid en fractievoorzitter VVD West Betuwe) van gedachten te wisselen over de kansen en uitdagingen voor de groeimotor Zuidwest-Gelderland.

Naast actuele onderwerpen op het gebied van woningsbouw, mobiliteit, logistiek kwam ook de leefbaarheid en de uitdagingen voor de inwoners van Waardenburg en Tuil aan bod.  Het was bovenal een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te spreken tijdens een gezellig samenzijn.  


Voorafgaand aan de sessie in Zaltbommel bracht Tweede Kamerlid Thom van Campen ook nog een bezoek aan Paprikakwekerij Van der Burg in Est. 


Uiteraard willen we via deze weg nogmaals Dick en Pieta Brandwijk en ook Nieki van der Burg hartelijk danken voor de ondersteuning en mogelijkheden om kennis te maken met hun familie bedrijven en de wijze waarop wijze waarop zij omgaan met duurzaam en circulair ondernemen.