Goede discussies en veel gezelligheid op eerste liberale jongeren BBQ

Op woensdag 23 augustus gingen in Ophemert zo'n twintig jongeren uit het rivierengebied in gesprek met Tweede Kamerlid Queeny Rajkowski. Het was een mooie avond met scherpe discussies, maar ook met lekker eten en drinken en vooral veel gezelligheid.

De barbecue was de eerste liberale jongerenbijeenkomst in het rivierengebied en is een initiatief van Julian van Blijderveen, Thijmen Philipsen en Ralph Boltjes. Deze drie jongeren met politieke interesse en een groot liberaal hart voelden dat er in deze regio veel jongeren zijn met hetzelfde gedachtegoed, maar dat zij elkaar slecht weten te vinden. Op deze succesvolle avond is dat wél heel goed gelukt. De drie jongens zijn blij met de hoge opkomst en kijken er heel tevreden op terug.

Na een heerlijke maaltijd gingen de jongeren in gesprek met VVD Kamerlid Queeny Rajkowski, die speciaal voor de gelegenheid naar Ophemert was afgereisd. Allerlei onderwerpen passeerden de revue. Van digitale veiligheid (het vakgebied van Queeny) tot de grote vraagstukken van dit moment als immigratie en stikstof.

Vanwege het grote succes hopen de jongens een vervolg te geven aan de bijeenkomst. Lijkt je dat leuk of wil je vrijblijvend in contact komen, stuur dat een mail naar info@vvdwestbetuwe.nl